GYIK    ADATVÉDELEM    SZÁLLÍTÁS & GARANCIA    ÁSZF    KAPCSOLAT

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

©2019 Kókusztálak.hu by rawcoconut - Minden jog fenntartva

A kókusztálak.hu a OneTreePlanted hivatalos partnere!

Minden alkalommal, amikor 10 000 Ft-nál magasabb értékű terméket vásárolsz tőlünk, mi egy fát ültetünk!

Ültessünk együtt Dzsungelt!

Körülbelül 150 000 nm² erdőt veszítünk el évente, nagyrészt az erdőírtások miatt. Ha nem létezne visszaerdősítés, talán már emberiség sem lenne. Gondolj csak bele, mennyi idő, míg egy fa felnő és aktívan ki tudja venni részét a bolygó oxigéntermelésében. 

Ezért úgy döntöttünk, aktívan támogatjuk a visszaerdősítés projekteket!

A OneTreePlanted csapatával egy olyan, fantasztikus együttműködést tudtunk létrehozni, aminek most Te is részese lehetsz! Minden olyan termék vásárlásával, amely a fenti logóval van ellátva, Te is ültetsz egy fát! 

Légy részese egy csodálatos kezdeményezésnek. 💕

1/12

Mi az a OneTreePlanted?

A OneTreePlanted egy amerikai non-profit vállalat, amely a világ különböző tájain végez visszaerdősítéseket. Amerikában, Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában is fantasztikus emberek dolgoznak azon, hogy a bolygó újra lélegezzen. 

 

A céljuk, hogy egyszerűvé tegyék a világ különböző pontjain élő, környezettudatos embereknek, hogy kivegyék részüket a környezetünk zöldítéséből. A legtöbb projektjük árvizek és erdőtüzek után maradt szikár területek újrazöldítésére koncentrál, azonban szem előtt tartják a munkahelyek teremtését, a biodiverzitást és az élőhelyek megóvását is. Projekt-től függően kiválasztják a helyszín leghonosabb fajait, és helyi közösségek bevonásával teremtik meg az új növényi életeket a talajban.