GYIK    ADATVÉDELEM    SZÁLLÍTÁS & GARANCIA    ÁSZF    KAPCSOLAT

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

©2020 Kókusztálak.hu by rawcoconut - Minden jog fenntartva

A kókusztálak.hu a OneTreePlanted hivatalos partnere!

Minden alkalommal, amikor 10 000 Ft-nál magasabb értékű terméket vásárolsz tőlünk, mi egy fát ültetünk!

Erdősítsük vissza a Földet!

Ha a fák WiFi jeleket sugároznának, annyi fát ültetnénk, hogy valószínúleg megmentenénk a bolygót. Kár, hogy csak az oxigént állítják elő, amit belélegzünk. 

 

Nem csupán oxigént állítanak elő de a légkörben lévő széndioxid megkötésében is hatalmas szerepük van.

Ma viszont egyre csökken az erdőterületek száma, melynek főbb okozója többek közt a hibás vásárlási döntéseink, a mértéktelen fogyasztásunk, az emberi erdőírtó tevékenységek és a részben a klímaváltozásnak is betudható erdőtüzek.

Annak érdekében, hogy egyre több fa legyen elültetve a bolygónkon, ráadásul nem akárhogyan, a biodiverzitás fenntartását figyelembe véve, összefogtunk a OneTreePlanted csapatával és minden 10 000 Ft feletti rendelésed után ültetünk egy fát Indonéziában.

Így leszel Te is részese ennek a szuper, zöld mozgalomnak.  💕

1/12

Mi az a OneTreePlanted?

A OneTreePlanted egy amerikai non-profit vállalat, amely a világ különböző tájain végez visszaerdősítéseket. Amerikában, Ázsiában, Afrikában és Ausztráliában is fantasztikus emberek dolgoznak azon, hogy a bolygó újra lélegezzen.

 

A céljuk, hogy minden ember számára könnyűvé tegyék a faültetést. A legtöbb projektjük árvizek és erdőtüzek után maradt szikár területek újrazöldítésére koncentrál, azonban szem előtt tartják a munkahelyek teremtését, a biodiverzitás fenntartását/visszaépítését és az élőhelyek megóvását is. Projekt-től függően kiválasztják a helyszín leghonosabb fajait, és helyi közösségek bevonásával teremtik meg az új növényi életeket a talajban.