top of page

FENNTARTHATÓ MOZGALMAT

ÉPÍTÜNK

20181123-20.jpg

Szia!

A kókusztálak.hu és az általunk képviselt, ökotudatos üzleti modellt a mi saját törekvésünk (egy zöldebb és környezettudatosabb életmódra) inspirálta. Ahhoz, hogy az egyéni törekvéseinkből eggyel nagyobb, üzleti szinten történő változást tudjunk elérni, elsősorban olyan termékeket választottunk, melyek amellett hogy szükségesek mindennapjaink során, újrahasznosított vagy tovább hasznosított módon készülnek.

 

Ezek a termékek képesek visszaszorítani mértéktelen fogyasztásunkat és ezzel egy hulladékmentes, kellemes életmódot hoznak el Neked, miközben felveszik a harcot korunk egyik legsürgetőbb problémájával: a műanyag hulladékkal szemben.

island_collection (50 of 65).jpg

Miért mi?

Mert nem csak terméket, értéket adunk! A kokusztalak.hu név bizonyossággal fémjelzi a termékek gondos kiválasztását.

 

Termékeink előállítását, szállítását és minőségét saját, magas értékrendünk alapján választjuk ki és adjuk át Neked. Vásárlásaid után fákat ültetünk, hasznos tartalmakkal látunk el, folyamatosan fejlesztjük önmagunkat és inspirálunk másokat a zöldebb életmódra.

 

Termékeink a környezetbarát otthonod alapvető felszerelései közé tartoznak, valamint tökéletes ajándékötletek születésnapra, esküvőkre, karácsonyra.

Légy a változás, amit látni szeretnél a világban!

Itt találkozhattunk már

Vegan Garden

megnyitó

Fenntarthatósági

Nap
videóban 2:57-től

Viasat6 - Zöld25

Kapcsolat

Ha inkább írnál nekünk:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
bottom of page