top of page

A hónap smoothieja - Július

Én speciel nem vagyok annyira oda a málnáért, de smoothieként verhetetlen! Kicsit kesernyés, de az agave szirup fatasztikusan kiegyenlíti ezt, ízorgiát létrehozva. Próbáld ki Te is!


Kép: @rawandfree

Recept:

- 1,5 bögre almalé

- 1 banán

- 0,5 bögre málna

- 1 bögre növényi joghurt (katt ide otthon elkészíthető verzióért)

- 1 ek. agavé vagy juharszirup



Ha épp nincs otthon joghurt, se probiotikum kapszula, hogy joghurtot készíts, akkor helyettesítsd növényi tejjel és a krémes állag eléréséhez a banánokat fagyasztva használd



Próbáld ki a Szedd Magad lehetőségeket, mert sokkal jobb érzés olyan gyümölcsöket enni, amiket Te magad szedtél.



❓Tudtad-e?

- hogy a málna valóségos elixír az egészséged és szépséged számára? Kiváló antioxidáns – sejtmegújító hatású, öregedésgátló és szépítő gyümölcs – fogyasztását főleg a szem, a bőr és a haj hálálja meg.



 

Mégtöbb tápláló növényi receptért kövess minket Instagramon és Facebookon, ahol folyamatosan posztoljuk az újabb blogbejegyzéseket az inspiráló Kókusz Közösségünk tagjaitól! Ha pedig Te is szívesen megosztanád velünk recepted, oszd meg velünk Messengeren!


Kattints IDE és fedezd fel a növényi termékeink tárházát! A méltán híres Kókusztálakat, az újrahasznosított fából készült evőeszközeinket és Bali hírességét, a bambusz szívószálat. Ezek természetes, lebomló anyagból készültek, és tökéletes alapját képezik a tudatos, élvezettel teli növényi életmódnak.


Vásárlók ezrei szerettek már bele termékeinkbe és biztosak vagyunk benne, hogy Te is bele fogsz. Ha pedig ez nem elég, 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Nos, mi tart vissza? Irány a Webshop.

bottom of page