top of page

5 food styling és fotózás tipp 🌴 - így készíts ételről képet Instagramra


Forrás: @rawandfree

Fotózz Instagramra, mint egy profi!

Szeretsz főzni? Kreatív ételeket készítesz? Szereted megosztani, amit csinálsz? Itt az ideje képeket készíteni!


Nem kell ehhez fotósnak lenned, egy pár trükk elég ahhoz, hogy a Te képeid legyenek a legmenőbbek a feedben! Összegyűjtöttünk Neked 5 tippet a fotózáshoz, ha csak ezt az 5-öt megfogadod, garantáljuk a sikert!


 

TIPP 1

MOND EL A KÉP TÖRTÉNETÉT



@deirdre.robertson Sweet Potato Mac and Cheese



Egy kép ezer szóval ér fel, használd hát ki! Amikor egy elkészült tálat fotózol, néhány hozzávalót is tegyél a képre a háttérbe, így bevonod a közönséged a kulisszatitkokba, és története is lesz a képednek. Vigyél életet a képbe úgy, ahogy Te élted meg. Jelenítsd meg a legizgalmasabb hozzávalókat, amik a kész ételt is meghatározzák.








 

TIPP 2

PÁROSÍTSD HANGULATTAL



@nalubowls Triple Smoothie Bowl





Egy jó kép sokkal több az ételnél. Fontos a háttér, hogy olyan hatást keltsen, ami szinte gratulál az ételnek a tökéletességéért, ezzel kiemelve őt.

Pl.: könnyed, friss nyári ételt kézítettél? Legyen világos a háttér, mintha a nap sütne. Meleg téli leves? A sötét felület megadja a hatást.











 

TIPP 3

FÉNY, KIEMELÉS, SZÍN - az új legjobb barátaid



Forrás: @ memysmoothiesandlife




Használd a természetes fényt, hogy a néző tekintetét a képed hősére irányítsd.

Pl.: fotózz felülről. Így a természetes fény szinte rákényszerít, hogy az ételre fókuszálj. Rögtön úgy fogod érezni, hogy át kell nyúlnod a telefonodon, hogy belekanalazhass.











 

TIPP 4

HASZNÁLJ GYÖNYÖRŰ TÁLAT (HAH, KÓKUSZTÁL!)




@onenicekitty Raw Choc Mint Mousse




Mi nagyon szeretjük a természetes színeket és formákat és ebben a Kókusztál óriási segítség a fotózáshoz. Sötét színével könnyen kiemelkedik a világos háttérből és színte kínálja a benne lévő csokoládékrémet! Földes jellege tökéletes összehangban áll minden színnel, a zölddel pedig páratlan kombinációt alkot!








 

TIPP 5

VIGYÉL ÉLETET A KÉPBE - imitálj mozgást



@earthyandy Oreo Smoothie Bowls Party






Mutatsd meg, hogy milyen az élet ilyen nagyszerű ételek mellett! A finom ételek összehozzák a társaságot online és offline is!














Likeold a Facebook oldalunkat ha szeretnél mégtöbb ilyen tippet és inspirációt begyűjteni és oszd meg velünk a Te tapasztalataidat! Használd a #kókusztál hashtaget!




VÁSÁROLD MEG A LEGSZEBB KÓKUSZTÁLAKAT!

minden tál teljesen egyedi, csakúgy mint Te!

bottom of page